Linn xylometazoline 1 mg _ml - 10ml, neusspray transparant

Xylometazoline HCI Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing bestellen:

Klik op de link verkooppunten voor meer informatie.

Xylometazoline HCl Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing

Bij neusverkoudheid

Verkorte bijsluiter: lees goed de hele bijsluiter voordat u dit medicijn gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u.

Informatie voor de gebruiker van Xylometazoline HCI Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in de volledige bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw apotheker.

Krijgt u last van een van de bijwerkingen die in rubriek 4 van de volledige bijsluiter staan? Of krijgt u een bijwerking die niet in deze bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Wat is Xylometazoline HCI Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing en waarvoor wordt dit middel gebruikt?

U gebruikt Xylometazoline HCl Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing als u last heeft van een verstopte neus.

Dit middel zorgt voor een snelle en langdurige verlichting van neusverstopping. Het vermindert de zwelling van het slijmvlies in de neus en helpt zodoende de neusdoorgang vrij te houden, waardoor u/uw kind gemakkelijker kan ademhalen. De werking van dit middel begint binnen 2 minuten en houdt tot 12 uur aan.

Xylometazoline HCl Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Dit middel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar is er een andere sterkte beschikbaar.

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van de volledige bijsluiter.
  • U heeft kortgeleden een neusoperatie ondergaan; raadpleeg in dat geval uw arts voordat u Xylometazoline HCl Linn 1 mg/ml, neusspray, oplossing gebruikt.
  • Bij kinderen jonger dan 12 jaar.