Linn nicotine kauwgom 2mg mint 204 kauwgoms

Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg, 204 kauwgoms bestellen:

Klik op de link verkooppunten voor meer informatie.

Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg, 204 kauwgoms

Eén kauwgom bevat 2 mg nicotine (als resinaat)

Verkorte bijsluiter: lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u.

Informatie voor de gebruiker van Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Krijgt u last van één van de bijwerkingen die in rubriek 4 van de volledige bijsluiter staan? Of krijgt u een bijwerking die niet in deze bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Raadpleeg een arts, als u na 6 maanden behandeling met Nicotine kauwgom Linn niet kan afzien van roken.

Wat is Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg en waarvoor wordt dit middel gebruikt?

Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg wordt gebruikt om mensen te helpen bij het stoppen met roken. De nicotine in Nicotinekauwgom Linn verlicht de ontwenningsverschijnselen en verlangen naar nicotine wanneer u stopt met roken of tijdelijk minder rookt om te helpen met het stoppen met roken. Het gaat daarbij de drang om weer te gaan roken tegen bij rokers die gemotiveerd zijn om te stoppen met roken. 

Nicotinekauwgom Linn mint 2 mg is bestemd voor rokers van 18 jaar en ouder. 

Wanneer u plotseling stopt uw lichaam te voorzien van nicotine in de vorm van tabak, kunt u te maken krijgen met verschillende soorten ongemak die ontwenningsverschijnselen worden genoemd. Met behulp van Nicotinekauwgom Linn kunt u dit ongemak voorkomen of op zijn minst verminderen, doordat u gedurende een korte tijd een kleine hoeveelheid nicotine aan uw lichaam blijft geven.

Advies en ondersteuning vergroten de kans van slagen.

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • U bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van de volledige bijsluiter.
  • U bent een niet-roker