Minoxidil Linn aanbevolen door kliniek Anatomy43

Minoxidil Linn aanbevolen door kliniek Anatomy43 Banner - Linn Pharma

Onlangs heeft Anatomy43 een artikel gepubliceerd waarin Minoxidil Linn wordt aanbevolen als effectief middel tegen haarverlies. Het volledige artikel is onderaan de pagina te bekijken.

Anatomy43 is een medisch cosmetische kliniek gespecialiseerd in onder andere huidverbetering en haarverbetering. Het team bestaat uit deskundige gediplomeerde artsen met meer dan 12 jaar ervaring.

 

Oorzaak haaruitval

Anatomy43 is met name gespecialiseerd in haartransplantaties en zoals in het artikel wordt aangegeven zijn zij overtuigd van de werking van Minoxidil Linn bij Alopecia Androgenetica (AGA).

Alopecia Androgenetica is kaalheid die vaak genetisch bepaald is en wordt veroorzaakt door een aanval op de Dihydrotestosteron (DHT) hormoon op de haarzakjes. Het gevolg daarvan is dat haarzakjes niet langer in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen uit het bloed.

 

Minoxidil vermindert haaruitval en stimuleert haargroei

Uit het onderstaande artikel blijkt dat Minoxidil Linn helpt om de haaruitval te verminderen en de haargroei te stimuleren.

Minoxidil wordt door artsen ook vaak geprezen op wereldwijze congressen als aanvulling op een PRP-haarbehandeling of haartransplantatie.

Ook wordt aangegeven dat Minoxidil geen invloed heeft op de hormoonhuishouding.

Minoxidil Linn is effectief bij beginnende kaalheid of als aanvulling op een haarbehandeling of een haartransplantatie.

 

Minoxidil Linn aanbevolen voor optimaal resultaat na haartransplantatie

Na een behandeling bij Anatomy43 ontvangen patiënten een tas met middelen voor een goede nazorg en daarbij is Minoxidil Linn 5% ook inbegrepen.

Er wordt geadviseerd om Minoxidil Linn 5% na de behandeling dagelijks te blijven gebruiken voor een optimaal resultaat.

Bezoek de website van Anatomy43 voor meer informatie.

Minoxidil Linn Artikel Anatomy43 - nieuwsbericht (1)