Linn diclofenac gel 1%, tube 100 gram transparant

Diclofenac Linn 1%, gel bestellen:

Klik op de link verkooppunten voor meer informatie.

Diclofenac Linn 1%, gel 

Verlichting van milde tot matige gewrichtspijn van knie of vingers

Verkorte bijsluiter: lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u.

Informatie voor de gebruiker van Diclofenac Linn 1%, gel

Dit geneesmiddel is zonder recept beschikbaar. Desondanks moet u Diclofenac Linn 1% zorgvuldig gebruiken om een goed resultaat te bereiken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw apotheker.

Krijgt u last van een van de bijwerkingen die in rubriek 4 van de volledige bijsluiter staan? Of krijgt u een bijwerking die niet in deze bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts, apotheker of verpleegkundige. 

Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Wat is Diclofenac Linn 1%, gel en waarvoor wordt dit middel gebruikt?

Diclofenac Linn 1%, gel is speciaal voor het inwrijven in de huid. De actieve substantie, diclofenac, behoort tot de groep medicijnen die niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) worden genoemd.

Diclofenac Linn 1%, gel wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. 

De pijnverlichting van Diclofenac Linn 1%, gel bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling.

Heeft u nog andere vragen over het gebruik van dit geneesmiddel? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • U heeft ooit een allergische reactie gehad voor diclofenac, of andere medicijnen om pijn, koorts of ontstekingen te behandelen, zoals ibuprofen of acetylsalicylzuur (een middel ook gebruikt om bloedklontering tegen te gaan). Als u niet zeker bent, vraag uw arts of apotheker. Symptomen van een allergische reactie voor deze medicijnen kunnen zijn: aanvalsgewijs optredende benauwdheid door kramp van de spieren en zwelling van het slijmvlies van de luchtwegen vaak gepaard gaande met hoesten en het opgeven van slijm (astma), piepen of kortademigheid, huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes, gezwollen gezicht of tong, loopneus.
  • U bent allergisch voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden in rubriek 6 van de volledige bijsluiter.
  • Tijdens het derde trimester van uw zwangerschap.